dimecres, 22 d’abril del 2009

Inici de campanya 2009

Tot just fa 15 dies que hem començat les sortides de la Campanya Physalus 2009 i ja hem vist coses sorprenents. En diverses ocasions hem albirat el mateix rorqual menjant Krill, també dofins llistats amb les seves cries navegant amb nosaltres... Malgrat que la meteorologia no ha estat gens bona en general, hem tingut esplèndides finestres de bon temps. Però tot sembla indicar que això canviarà ben aviat i que podrem disfrutar d'un mar impressionant a bord del Dzul Haà. Us ho voleu perdre??? Consulteu les sortides al calendari!!!

En aquest blog volem apropar-nos més a tots vosaltres i per això com sempre us en fem sponsors, i què significa això? doncs que aquest blog creix amb les vostres participacions. Ens agradarà rebre les vostres experiències a bord del nostre Projecte pioner a Catalunya!!! Feu-nos comentaris i envieu-nos les vostres millors fotos. Tots sou protagonistes de l'aventura de Projecte Ninam.

Gemma i Albert

1 comentari:

  1. Sortida “La Guillola” 02-05-09

    Un any més m’he embarcat al Zul Háa per celebrar les meves primaveres blau endins...
    Vam sortir dissabte a mig matí, les previsions auguraven tramuntana, però com que som una colla intrèpida, vam salpar igualment! Força 7 a Cadaqués, impossible d’avistar aletes en la llunyania...vam voltar i voltar, 5 dofins llistats ens van creuar per popa amb molta pressa i finalment vam ancorar a Cala Jonculs per fer nit. Taller de Cetacis de la Gemma i Crema de Carabassa i moniato de l’Albert i per postres: Madrid –Barça 2-6 !!!
    Convenia sortir d’hora i esperar trobar millor mar...després d’una bona carregada de bateries amb Nutella inclosa, vam posar rumb a la nostra recerca. Pel matí, rien de rien, la tramuntana seguia bufant i ens vam aturar a dinar davant de Cadaqués. Mentre dinàvem les suculentes aletes de pollastre amb salsitxes i romaní a la “ronqual” (l’Albert ronca, però com un camió diesel...je,je) ens distrèiem mirant passar els windsurfs que giravoltaven fent ziga-zagues per tot arreu.
    Per la tarda, el vent va amainar i navegàvem sobre un mar de plata...- Si no els veiem, és perquè no hi son...!!! San Pancrasio San Pancrasio, enviame un “setasio”, Santa Elena, Santa Elena, mándame ni que sea una ballena...Després de provar de tot, música irlandesa per animar-les, degeredoo i mil filigranes...de tornada quan els ànims ja els teniem pels terres: BUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!! A mura baborrrrrrrrrrrrrrr
    Visca, viscaaaaaaaaa un rorqual bufant cap al cel! Maniobres i a comptar les apnees...5 min...allíiiiiiiiiiiiii i com a regal d’aniversari un Buf a 2m del catamarà! Ampolla de cava del Penedès per celebrar-ho i unes sensacions que no es poden explicar amb paraules!
    Mil Gràcies Poseidó

    ResponElimina